Diakun, Jarosław ; Mierzejewska, Sylwia ; Michalska-Pożoga, Iwona ; Piepiórka-Stepuk, Joanna ; Rawski, Janusz
ISBN 9788373654679 ; oai:dlibra.tu.koszalin.pl:995
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej
Apr 12, 2021
Jun 5, 2018
8
https://dlibra.tu.koszalin.pl/publication/997
Edition name | Date |
---|---|
Diakun, Jarosław, 2017, Normalizacjaw praktyce przemysłowejprzetwórstwa spożywczego | Apr 12, 2021 |
Michalska-Pożoga, Iwona Rydzkowski, Tomasz
Błażejowska, Małgorzata Pogonowski, Igor Olkiewicz, Anna Maria Olkiewicz, Anna Maria [Red.] Lipska-Sondecka, Agnieszka [Recenzja] Piszko, Robert [Recenzja]
Piepiórka-Stepuk, Joanna Diakun, Jarosław [Promotor] Andrejko, Dariusz [Recenzja] Dowgiałło, Andrzej [Recenzja] Wierzbicka, Agnieszka(technolog żywności) [Recenzja]
Cymerman, Joanna
Michalska-Pożoga, Iwona Diakun, Jarosław [Promotor] Herman, Daniela [Recenzja] Sikora, Robert [Recenzja]
Michalska-Pożoga, Iwona
Diakun, Jarosław