ISBN 9788373654983 ; oai:dlibra.tu.koszalin.pl:1097
Biblioteka Politechniki Koszalińskiej
3 mar 2022
8 lut 2019
4
https://dlibra.tu.koszalin.pl/publication/1099
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Diakun, Jarosław, 2018, Zasady projektowania technologicznego zakładów przetwórstwa spożywczego | 3 mar 2022 |
Piepiórka-Stepuk, Joanna Diakun, Jarosław [Promotor] Andrejko, Dariusz [Recenzja] Dowgiałło, Andrzej [Recenzja] Wierzbicka, Agnieszka(technolog żywności) [Recenzja]
Seńcio, Mariusz Diakun, Jarosław [Promotor] Pospiech, Edward [Recenzja] Mazur, Jacek [Recenzja] Wydział Mechaniczny (Politechnika Koszalińska)
Plawgo, Agnieszka Szparaga, Agnieszka Zgórska, Kazimiera [Promotor] Wachowicz, Ewa [Recenzja] Jaros, Małgorzata [Recenzja]
Fleszar, Józef Kukiełka, Leon
Bałasz, Błażej [Red.] Chudy, Jerzy Jan [Red.] Kapłonek, Wojciech [Red.] Kuczyński, Waldemar [Red.] Nadolny, Krzysztof [Red.] Sutowski, Paweł [Red.]
Michalska-Pożoga, Iwona Rydzkowski, Tomasz Królikowski, Bogusław [Recenzja]